top of page
Autenttisesti verkossa
Autenttisesti verkossa

ma 22. toukok.

|

Virtuaalisesti Zoomissa

Autenttisesti verkossa

Pelataan Authentic Relating -yhteyspelejä netissä.

Ilmoittautuminen on suljettu
Katsele muita tapahtumia

Paikka & aika

22. toukok. 2023 klo 18.00 – 19.30

Virtuaalisesti Zoomissa

Tietoa tapahtumasta

Tule pelaamaan Authentic Relating -yhteyspelejä netissä!

Tapaamme toisemme virtuaalisesti Zoomissa syvällisten ja merkityksellisten kohtaamisten äärellä. Pelaamme tapaamisessa Authentic Relating -pelejä. Pelit ovat yksinkertaisia sanallisia ja kehollisia vuorovaikutusharjoitteita, jotka ohjaavat pelaajia syvälliseen vuorovaikutukseen ja yhteyteen. Kokeilemme AR-pelejä nyt netissä. Näemme tässä paljon potentiaalia, jota kokemukset ulkomailta myös tukevat. Kohtaaminen Zoomissa voi myös olla koskettava ja antoisa! Epäiletkö? Tule ottamaan siitä selvää!

Luomme yhdessä tilan, jossa voimme vuorovaikuttaa, lähestyä ja kohdata toisiamme, vaikka emme olekaan fyysisesti samassa paikassa. Olet tervetullut omana itsenäsi tuomitsemattomaan ja vastaanottavaiseen joukkoon. Lähde mukaan kokeilemaan miltä läheisyys, inhimillisyys ja intiimiys tuntuvat Zoomin välityksellä. Jotta kohdatessamme näin etänä voisimme luoda läheisyyden ja luottamuksen tunteen, pyydämme osallistujia pitämään kamerat auki.

Authentic Relating (AR) on lähestyminen vuorovaikutuksen parantamiseen. Siinä tavoitellaan syvällisia ja inspiroivia kohtaamisia, joissa ihminen tulee nähdyksi. Rikkaat ja ravitsevat ihmissuhteet ovat elämän suola ja parantava voima. Jokainen voi oppia rakentavaa vuorovaikutusta ja harjaannuttaa yhteydellisiä taitojaan. Authentic Relating tarjoaa tunne- ja vuorovaikutustaitojen pedagogiikan, jolla on nähdäksemme valtava potentiaali yksilöiden ja yhteisöjen tasolla.

Autenttiset on AR-harjoittajien yhteisö Suomessa, joka tutkii AR-ilmiötä ja järjestää työpajoja ja tapahtumia. Autenttiset on sydämellinen yhteisö täynnä lämpimiä ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita ravitsevasta ja rikkaasta vuorovaikutuksesta. Yhteisössä voit saada uusia ystäviä, yhteyksiä ja merkitystä elämääsi. Tämän työpajan jälkeen voit liittyä aktiivien yhteisöön WhatsAppissa, jossa järjestetään lisää toimintaa paikan päällä ja etänä.

Ilmoittautuminen tapaamiseen alla ja liityminen sähköpostilistalle sivuilla https://autenttiset.fi

Terveisin,

Simo Routarinne

Oskari Niitamo

ja Autenttiset tiimi

---

OHJEET ZOOM-TAPAAMISEEN:

Maanantai 22.5. 18:00 - 19:30 (90 min)

Zoom-huone:

https://us02web.zoom.us/j/86407951662

Meeting ID:

864 0795 1662

Jos linkki ei toimi, avaa Zoom, klikkaa Join ja syötä Meeting ID.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page