top of page
Authentic Relating -yhteyspelit #1
Authentic Relating -yhteyspelit #1

to 09. helmik.

|

Valo-tila, Lapinlahden Lähde

Authentic Relating -yhteyspelit #1

Autenttisten ensimmäinen AR-työpaja. Tervetuloa mukaan!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

09. helmik. 2023 klo 18.00 – 21.00

Valo-tila, Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään yhteistyössä Lapinlahden Lähde kanssa. Tilassa on rajallinen kapasiteetti. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen.

Saapumisohjeet: Kokoonnumme Valo-tilassa, Lapinlahden päärakennuksen eteläsiiven toisessa kerroksessa. Käy sisään etelänpuolisesta sivuovesta (kts. kuva). Nouse ylös portaat vasemmalla. Olet perillä.

Rikkaat ja ravitsevat ihmissuhteet ovat elämän suola ja parantava voima.

Authentic Relating -työpajassa kohtaamme helppojen pelien ja vuorovaikutusharjoitusten äärellä. Yhteyspelit ovat tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamaan syvemmälle merkitykselliseen inhimilliseen yhteyteen.

Autenttiset konseptin taustalla on Yhdysvalloissa n. 15 vuotta sitten syntynyt Authentic Relating (AR) liike. AR:ää on kutsuttu ihmisten väliseksi meditaatioksi, sielun improvisaatioksi ja elämän laboratorioksi. AR:ssä tavoitellaan aitoa tunneyhteyttä, inspiroivia ja merkityksellisiä kohtaamisia. Pinnan alla oleva tulee sanoitetuksi, tunnetuksi ja ihminen aidosti nähdyksi. AR on toistemme todellisuuksien ymmärtämistä.

Autenttiset kokoaa kevään 2023 aikana yhteen "vuorovaikutustaitojen tuunaamisesta" kiinnostuneiden yhteisöä. Tuotamme tapahtumia yhdessä Lapinlahden Lähteen kanssa. Tapahtumat toteutetaan talkoohengessä ja tapaamisten fasilitaattorit ovat vertaisohjaajia

Lähdetään yhdessä Authentic Relating -opintopolulle. Pidetään lukupiirejä, yhteisiä pelisessioita, sparraillaan toisiamme ja kasvetaan yhdessä ihmisinä. Uusien ystävien lisäksi saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä autenttisen vuorovaikutuksen asiantuntijaksi. Tarjoamme tilaisuuksia tulla fasilitoimaan peli-iltoja ja mahdollisuus on myös kouluttautua Authentic Relating -ohjaajaksi.

Tämä on sinua varten jos haluat kehittää tunne- ja vuorovaikutustaitoja samanhenkisen sydämellisen yhteisön tukemana.

Tykkää Facebook-sivusta

Liity tiedotuslistalle kotisivujen etusivulla

Liity Autenttisten WhatsApp-ryhmään

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page