top of page
Authentic Relating -yhteyspelit #4
Authentic Relating -yhteyspelit #4

ke 29. maalisk.

|

Wanha labra, Lapinlahden Lähde

Authentic Relating -yhteyspelit #4

Autenttisten neljäs Authentic Relating -yhteyspeli-ilta!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

29. maalisk. 2023 klo 18.00 – 21.00

Wanha labra, Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Rikkaat ja ravitsevat ihmissuhteet ovat elämän suola ja parantava voima.

Authentic Relating -työpajassa kohtaamme helppojen pelien ja vuorovaikutusharjoitusten äärellä. Yhteyspelit ovat tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamaan syvemmälle merkitykselliseen inhimilliseen yhteyteen.

Autenttiset konseptin taustalla on Yhdysvalloissa n. 15 vuotta sitten syntynyt Authentic Relating (AR) liike. AR:ää on kutsuttu ihmisten väliseksi meditaatioksi, sielun improvisaatioksi ja elämän laboratorioksi. AR:ssä tavoitellaan aitoa tunneyhteyttä, inspiroivia ja merkityksellisiä kohtaamisia. Pinnan alla oleva tulee sanoitetuksi, tunnetuksi ja ihminen aidosti nähdyksi. AR on toistemme todellisuuksien ymmärtämistä.

Autenttiset kokoaa kevään 2023 aikana yhteen "vuorovaikutustaitojen tuunaamisesta" kiinnostuneiden yhteisöä. Tuotamme tapahtumia yhdessä Lapinlahden Lähteen kanssa. Tapahtumat toteutetaan talkoohengessä ja tapaamisten fasilitaattorit ovat vertaisohjaajia. Tapahtumat ovat maksuttomia. Tilassa on rajallinen kapasiteetti. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen.

Lähdetään yhdessä Authentic Relating -opintopolulle. Pidetään lukupiirejä, yhteisiä pelisessioita, sparraillaan toisiamme ja kasvetaan yhdessä ihmisinä. Uusien ystävien lisäksi saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä autenttisen vuorovaikutuksen asiantuntijaksi. Tarjoamme tilaisuuksia tulla fasilitoimaan peli-iltoja ja kehittymään ryhmän ohjaajana.

Tämä on sinua varten jos haluat kehittää tunne- ja vuorovaikutustaitoja samanhenkisen sydämellisen yhteisön tukemana.

Saapumisohjeet: Kokoonnumme Wanha labra tilassa Lapinlahden päärakennuksessa, aivan Kahvila Lähteen yläpuolella, toisessa kerroksessa.

Katso tapahtuma Facebookissa

Tykkää Facebook-sivusta

Liity tiedotuslistalle kotisivujen etusivulla

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page