top of page
Authentic Relating -yhteyspelit #5
Authentic Relating -yhteyspelit #5

to 06. huhtik.

|

Aleksis Kiven tila, Lapinlahden Lähde

Authentic Relating -yhteyspelit #5

Autenttisten viides Authentic Relating -yhteyspeli-ilta!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

06. huhtik. 2023 klo 18.00 – 21.00

Aleksis Kiven tila, Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Rikkaat ja ravitsevat ihmissuhteet ovat elämän suola ja parantava voima.

Authentic Relating -työpajassa kohtaamme helppojen yhteyspelien ja vuorovaikutusharjoitusten äärellä. Yhteyspelit ovat tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamaan syvemmälle merkitykselliseen inhimilliseen yhteyteen ja kohtaamaan muita autenttisesti.

Autenttiset konseptin taustalla on Yhdysvalloissa n. 15 vuotta sitten syntynyt Authentic Relating (AR) liike. AR:ää on kutsuttu ihmisten väliseksi meditaatioksi, sielun improvisaatioksi ja elämän laboratorioksi. AR:ssä tavoitellaan aitoa tunneyhteyttä, inspiroivia ja merkityksellisiä kohtaamisia. Pinnan alla oleva tulee sanoitetuksi, tunnetuksi ja ihminen aidosti nähdyksi. AR on toistemme todellisuuksien ymmärtämistä.

Autenttiset kokoaa kevään 2023 aikana yhteen "vuorovaikutustaitojen tuunaamisesta" kiinnostuneiden yhteisöä. Tuotamme tapahtumia yhdessä Lapinlahden Lähteen kanssa. Tapahtumat toteutetaan talkoohengessä ja tapaamisten fasilitaattorit ovat vertaisohjaajia. Tapahtumat ovat maksuttomia. Tilassa on rajallinen kapasiteetti. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen.

Lähdetään yhdessä Authentic Relating -opintopolulle. Pidetään lukupiirejä, yhteisiä pelisessioita, sparraillaan toisiamme ja kasvetaan yhdessä ihmisinä. Uusien ystävien lisäksi saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä autenttisen vuorovaikutuksen asiantuntijaksi. Tarjoamme tilaisuuksia tulla fasilitoimaan peli-iltoja ja kehittymään ryhmän ohjaajana.

Tämä on sinua varten jos haluat kehittää tunne- ja vuorovaikutustaitoja samanhenkisen sydämellisen yhteisön tukemana.

Ohjeet Aleksis Kiven tilaan saapumiseen: Tule sisään päärakennuksen eteläpuolen sivuovesta (kuva). Sisälle päästyäsi kulje vasemmalla olevat portaat ylös yhden kerroksen. Astu sisään vasemmalla olevasta ovesta.

Katso tapahtuma Facebookissa

Tykkää Facebook-sivusta

Liity tiedotuslistalle kotisivujen etusivulla

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page