top of page
Yhteyspelien maistiaiset taiteiden yössä
Yhteyspelien maistiaiset taiteiden yössä

to 17. elok.

|

Helsinki

Yhteyspelien maistiaiset taiteiden yössä

Paikka & aika

17. elok. 2023 klo 17.00 – 21.00

Helsinki, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Taiteiden yön tapahtuma Lapinlahden lähteellä Valo-tilassa 2. krs. klo 17-21. Tapahtumassa on jatkuva vastaanotto. Voit saapua milloin tahansa. Tule yksin tai yhdessä.

Autenttiset on järjestänyt vuoden alusta Authentic Relating -yhteyspelejä. Nyt taiteiden yössä tarjoutuu mahdollisuus tutustua näihin yhteyspeleihin helpolla ja leikkisällä tavalla. Olemme koostaneet valikoiman erilaisia yhteyspelien aineksia, joista pääset paikan päällä kokoamaan oman näköisen menun. Pelit ovat keskusteluharjoituksia, jotka on suunniteltu tuunaamaaan vuorovaikutusta. Rohkaistu sukeltamaan syvälle autenttiseen vuorovaikutukseen!

Unohda small talk! Miten tuoda mehukkuutta elämään ja tunnetta että on elossa ja yhteydessä toisiin? Elämä voisi olla niin paljon rikkaampaa jos vuorovaikutus olisi sujuvampaa ja osaisimme olla paremmin toistemme kanssa. Maailma kaipaa autenttisuutta ja ravitsevaa yhteyttä ihmisten välille. Autenttiset luo tiloja ja tilaisuuksia yhteydelle ja työkaluja vuorovaikutustaitojen teroittamiseen. Autenttiset haluaa vaikuttaa valloillaan olevaan merkityskatoon, erillisyyteen ja yksinäisyyteen. Parempi yhteys on mahdollinen!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page