top of page
Yhteyspelit #1
Yhteyspelit #1

ke 03. tammik.

|

Valo-tila, Lapinlahden Lähde

Yhteyspelit #1

Autenttisten kevään ensimmäinen yhteyspeli-ilta!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

03. tammik. 2024 klo 18.00 – 21.00

Valo-tila, Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa kevään ensimmäiseen yhteyspeli-iltaan nauttimaan yhteydestä ja aidommasta olemisesta. 

Rikkaat ja ravitsevat ihmissuhteet ovat elämän suola ja parantava voima. Authentic Relating -työpajassa kohtaamme yksinkertaisten sanallisten yhteyspelien ja vuorovaikutusharjoitusten äärellä. Yhteyspelit ovat tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamaan syvemmälle aitoon vuorovaikutukseen ja kohtaamaan muita avoimesti ja rehellisesti. Työpajoissa luodaan turvallinen tila olla auki, läsnä ja haavoittuvainen. 

Kokoamme yhteen vuorovaikutuksen ja tunnetaitojen tutkimisesta kiinnostuneiden sydämellistä heimoa. Empatiaa ja tunnetaitoja voi todellakin oppia. Kun kehitämme emotionaalista kykyä ja resilienssiä, voimme olla taitavia ja rehellisiä vuorovaikuttajia ilman että räjäytämme ihmissuhteitamme. Lähdetään yhdessä tutkimaan Authentic Relatingia. Tutustutaan toisiimme, pidetään yhteisiä pelisessioita, sparraillaan toisiamme ja kasvetaan yhdessä ihmisinä.

Järjestämme tapahtumia yhdessä Lapinlahden Lähteen kanssa Lapinlahden sairaalassa. Tapahtumat toteutetaan talkoohengessä ja tapaamisten fasilitaattorit ovat vertaisohjaajia. Tiloissa on rajallinen kapasiteetti. Kaikki toiminta on maksutonta.

Yhteyspeli-ilta on keskiviikkona 3.1.2024 klo 18-21. Ilmoittautuminen on heti auki.

Ohjeet Valo-tilaan saapumiseen: Tapaamme Lapinlahden sairaalalla (Lapinlahdenpolku 8, 00180, Helsinki). Tule sisään päärakennuksen eteläpuolen sivuovesta (ks. kuva). Sisälle päästyäsi kulje vasemmalla olevat portaat ylös yhden kerroksen. Astu sisään oikealla olevasta ovesta.

Seuraa Instagramissa

Tykkää Facebookissa

Liity tiedotuslistalle etusivulla

Liity yhteisön kanavalle Whatsappissa

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page