top of page
Yhteyspelit #12
Yhteyspelit #12

ke 10. huhtik.

|

Valo-tila, Lapinlahden Lähde

Yhteyspelit #12

Autenttisten kevään kahdestoista yhteyspeli-ilta!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

10. huhtik. 2024 klo 18.00 – 21.00

Valo-tila, Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa kevään kahdenteentoista yhteyspeli-iltaan nauttimaan yhteydestä ja aidommasta olemisesta. 

Tässä Authentic Relating -työpajassa kohtaamme yksinkertaisten sanallisten yhteyspelien ja vuorovaikutusharjoitusten äärellä. Yhteyspelit ovat tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamaan syvemmälle aitoon vuorovaikutukseen ja kohtaamaan muita avoimesti ja rehellisesti. Työpajoissa luodaan turvallinen tila, jossa on mahdollista olla avoin, läsnä ja haavoittuvainen. 

Kokoamme yhteen vuorovaikutuksen ja tunnetaitojen tutkimisesta kiinnostuneiden sydämellisten heimoa. Empatiaa ja tunnetaitoja voi todellakin kehittää. Kun kehitämme emotionaalista kykyä ja resilienssiä, voimme olla taitavia ja rehellisiä vuorovaikuttajia ilman että räjäytämme ihmissuhteitamme. Lähdetään yhdessä tutkimaan Authentic Relatingia. Tutustutaan toisiimme, pidetään yhteisiä pelisessioita, sparraillaan toisiamme ja kasvetaan yhdessä ihmisinä.

Järjestämme toimintaa yhdessä Lapinlahden Lähteen kanssa entisessä Lapinlahden sairaalassa. Tapahtumat toteutetaan talkoohengessä ja tapaamisten fasilitaattorit ovat vertaisohjaajia. Tiloissa on rajallinen kapasiteetti. Kaikki toiminta on maksutonta.

Tapaamme keskiviikkona 10.4.2024 klo 18-21. Ilmoittautuminen on heti auki.

Ohjeet Valo-tilaan saapumiseen: Tapaamme Lapinlahden sairaalalla (Lapinlahdenpolku 8, 00180, Helsinki). Tule sisään päärakennuksen eteläpuolen sivuovesta (ks. kuva). Sisälle päästyäsi kulje vasemmalla olevat portaat ylös yhden kerroksen. Astu sisään oikealla olevasta ovesta.

Seuraa Instagramissa

Tykkää Facebookissa

Liity tiedotuslistalle etusivulla

Liity yhteisön kanavalle Whatsappissa

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page