top of page
Yhteyspelit #4: Uusien ilta
Yhteyspelit #4: Uusien ilta

ke 31. tammik.

|

Valo-tila, Lapinlahden Lähde

Yhteyspelit #4: Uusien ilta

Autenttisten kevään neljäs yhteyspeli-ilta uusille kävijöille!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

31. tammik. 2024 klo 18.00 – 21.00

Valo-tila, Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa kevään neljänteen yhteyspeli-iltaan nauttimaan yhteydestä ja aidommasta olemisesta. Tämä tapahtuma on tarkoitettu uusille kävijöille. 

Rikkaat ja ravitsevat ihmissuhteet ovat elämän suola ja parantava voima. Authentic Relating -työpajassa kohtaamme yksinkertaisten sanallisten yhteyspelien ja vuorovaikutusharjoitusten äärellä. Yhteyspelit ovat tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamaan syvemmälle aitoon vuorovaikutukseen ja kohtaamaan muita avoimesti ja rehellisesti. Työpajoissa luodaan turvallinen tila, jossa on mahdollista olla avoin, läsnä ja haavoittuvainen. 

Kokoamme yhteen vuorovaikutuksen ja tunnetaitojen tutkimisesta kiinnostuneiden sydämellisten heimoa. Empatiaa ja tunnetaitoja voi todellakin kehittää. Kun kehitämme emotionaalista kykyä ja resilienssiä, voimme olla taitavia ja rehellisiä vuorovaikuttajia ilman että räjäytämme ihmissuhteitamme. Lähdetään yhdessä tutkimaan Authentic Relatingia. Tutustutaan toisiimme, pidetään yhteisiä pelisessioita, sparraillaan toisiamme ja kasvetaan yhdessä ihmisinä.

Järjestämme tapahtumia yhdessä Lapinlahden Lähteen kanssa Lapinlahden sairaalassa. Tapahtumat toteutetaan talkoohengessä ja tapaamisten fasilitaattorit ovat vertaisohjaajia. Tiloissa on rajallinen kapasiteetti. Kaikki toiminta on maksutonta.

Tapaamme 31.1.2024 klo 18-21. Ilmoittautuminen on nyt auki.

Ohjeet Valo-tilaan saapumiseen: Tapaamme Lapinlahden sairaalalla (Lapinlahdenpolku 8, 00180, Helsinki). Tule sisään päärakennuksen eteläpuolen sivuovesta (ks. kuva). Sisälle päästyäsi kulje vasemmalla olevat portaat ylös yhden kerroksen. Astu sisään oikealla olevasta ovesta.

Seuraa Instagramissa

Tykkää Facebookissa

Liity tiedotuslistalle etusivulla

Liity yhteisön kanavalle Whatsappissa

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page