top of page
Yhteyspelit Tre #2
Yhteyspelit Tre #2

ma 29. huhtik.

|

Meditaatiohuone

Yhteyspelit Tre #2

Tampereen toinen yhteyspeli-ilta Kalevan Meditaatiohuoneella

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

29. huhtik. 2024 klo 18.00 – 21.00

Meditaatiohuone, Ilvestie 4, 33500 Tampere, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa Tampereen toiseen yhteyspeli-iltaan nauttimaan yhteydestä ja aidommasta olemisesta.

Tässä Authentic Relating -työpajassa kohtaamme yksinkertaisten sanallisten yhteyspelien ja vuorovaikutusharjoitusten äärellä. Yhteyspelit ovat tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamaan syvemmälle aitoon vuorovaikutukseen ja kohtaamaan muita avoimesti ja rehellisesti. Työpajoissa luodaan turvallinen tila, jossa on mahdollista olla avoin, läsnä ja haavoittuvainen.

Kokoamme yhteen vuorovaikutuksen ja tunnetaitojen tutkimisesta kiinnostuneiden sydämellisten heimoa. Empatiaa ja tunnetaitoja voi todellakin kehittää. Kun kehitämme emotionaalista kykyä ja resilienssiä, voimme olla taitavia ja rehellisiä vuorovaikuttajia ilman että räjäytämme ihmissuhteitamme. Lähdetään yhdessä tutkimaan Authentic Relatingia. Tutustutaan toisiimme, pidetään yhteisiä pelisessioita, sparraillaan toisiamme ja kasvetaan yhdessä ihmisinä.

Järjestämme toimintaa näin aluksi kahdessa paikassa, Kalevassa Meditaatiohuoneella ja kumppanuustalo Arttelissa. Tapahtumat toteutetaan talkoohengessä ja tapaamisten fasilitaattorit ovat vertaisohjaajia. Tiloissa on rajallinen kapasiteetti. Kaikki toiminta on maksutonta. Meditaatiohuoneen illoista saa halutessaan antaa pienen kolehdin tilavuokran kustantamiseksi.

Tapaamme maanantaina 29.4.2024 klo 18-21. Ilmoittautuminen on heti auki.

Yhteyspeli-ilta pidetään Meditaatiohuoneella osoitteessa Ilvestie 2-4 (sisäänkäynti Teiskontie 13 -talon päädystä).

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page