top of page
Yhteyspelit Tre #4
Yhteyspelit Tre #4

ti 28. toukok.

|

Kumppanuustalo Artteli

Yhteyspelit Tre #4

Tampereen neljäs yhteyspeli-ilta, kumppanuustalo Arttelissa

Rekisteröinti päättyy 28. toukok. 2024 klo 12.00

Paikka & aika

28. toukok. 2024 klo 18.00 – 21.00

Kumppanuustalo Artteli, Mustanlahdenkatu 22, 33210 Tampere, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa Tampereen neljänteen yhteyspeli-iltaan nauttimaan yhteydestä ja aidommasta olemisesta.

Tässä Authentic Relating -työpajassa kohtaamme yksinkertaisten sanallisten yhteyspelien ja vuorovaikutusharjoitusten äärellä. Yhteyspelit on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamaan syvemmälle aitoon vuorovaikutukseen ja kohtaamaan muita avoimesti ja rehellisesti. Työpajoissa luodaan turvallinen tila, jossa on mahdollista olla avoin, läsnä ja haavoittuvainen.

Kokoamme yhteen vuorovaikutuksen ja tunnetaitojen tutkimisesta kiinnostuneiden sydämellisten heimoa. Empatiaa ja tunnetaitoja voi todellakin kehittää. Kun kehitämme emotionaalista kykyä ja resilienssiä, voimme olla taitavia ja rehellisiä vuorovaikuttajia ilman että räjäytämme ihmissuhteitamme. Lähdetään yhdessä tutkimaan Authentic Relatingia. Tutustutaan toisiimme, pidetään yhteisiä pelisessioita, sparraillaan toisiamme ja kasvetaan yhdessä ihmisinä.

Järjestämme toimintaa kumppanuustalo Arttelissa. Tapahtumat toteutetaan talkoohengessä ja tapaamisten fasilitaattorit ovat vertaisohjaajia. Tiloissa on rajallinen kapasiteetti. Kaikki toiminta on maksutonta. 

Tapaamme tiistaina 28.5.2024 klo 18-21. Toivomme että tapahtumaan ilmoittaudutaan etukäteen. Jätämme myös pari paikkaa vapaaksi niille jotka eivät pääse ilmoittamaan osallistumisestaan netissä.

Yhteyspeli-ilta pidetään Kumppanuustalo Arttelissa Mustanlahdenkatu 22, yhteisötila Kuulussa (pääovista sisään ja heti oikealla). Tila on esteetön.

Rekisteröinti päättyy 28. toukok. 2024 klo 12.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page