top of page
Yhteyspelit #3
Yhteyspelit #3

ke 20. syysk.

|

Valo-tila, Lapinlahden Lähde

Yhteyspelit #3

Autenttisten syksyn kolmas yhteyspeli-ilta!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

20. syysk. 2023 klo 18.00 – 21.00

Valo-tila, Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Yhteyspeli-ilta keskiviikkona, 20.9. klo 18-21. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4.9. klo 17:00 yo. linkistä. Laita itsellesi muistutus. Ilmoittautumiset ovat täyttyneet nopeasti! 15 paikkaa. Tapahtuma on ilmainen.

Rikkaat ja ravitsevat ihmissuhteet ovat elämän suola ja parantava voima. Authentic Relating -työpajassa kohtaamme helppojen verbaalisten yhteyspelien ja vuorovaikutusharjoitusten äärellä. Yhteyspelit ovat tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamaan syvemmälle inhimilliseen yhteyteen ja kohtaamaan muita läsnäolevasti.

Autenttiset kokoaa yhteen "vuorovaikutustaitojen tuunaamisesta" kiinnostuneiden yhteisöä. Tuotamme tapahtumia yhdessä Lapinlahden Lähteen kanssa Lapinlahden sairaalassa. Tapahtumat toteutetaan talkoohengessä ja tapaamisten fasilitaattorit ovat vertaisohjaajia. Tiloissa on rajallinen kapasiteetti. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen kotisivuillamme. Kaikki toiminta on maksutonta.

Ohjeet Valotilaan saapumiseen: Tule sisään päärakennuksen eteläpuolen sivuovesta (ks. kuva). Sisälle päästyäsi kulje vasemmalla olevat portaat ylös yhden kerroksen. Astu sisään oikealla olevasta ovesta. Jos et löydä perille soita 040-5486953 (Oskari).

Tykkää Autenttisista Facebookissa

Liity tiedotuslistalle kotisivujen etusivulla

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page