top of page
Yhteyspelit #7
Yhteyspelit #7

ke 08. marrask.

|

Valo-tila, Lapinlahden Lähde

Yhteyspelit #7

Autenttisten syksyn seitsemäs yhteyspeli-ilta!

Ilmoittautuminen on suljettu
Katso muita tapahtumia

Paikka & aika

08. marrask. 2023 klo 18.00 – 21.00

Valo-tila, Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa seitsemänteen yhteyspeli-iltaan nauttimaan aidommasta olemisesta ja yhteydestä. Rikkaat ja ravitsevat ihmissuhteet ovat elämän suola ja parantava voima. Authentic Relating -työpajassa kohtaamme yksinkertaisten sanallisten yhteyspelien ja vuorovaikutusharjoitusten äärellä. Yhteyspelit ovat tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sukeltamaan syvemmälle vuorovaikutukseen ja kohtaamaan muita läsnäolevasti.

Autenttiset kokoaa yhteen "vuorovaikutustaitojen tuunaamisesta" kiinnostuneiden yhteisöä. Tuotamme tapahtumia yhdessä Lapinlahden Lähteen kanssa Lapinlahden sairaalassa. Tapahtumat toteutetaan talkoohengessä ja tapaamisten fasilitaattorit ovat vertaisohjaajia. Tiloissa on rajallinen kapasiteetti. Kaikki toiminta on maksutonta.

Yhteyspeli-ilta on keskiviikkona 8.11. klo 18-21. Ilmoittautuminen iltaan alkaa maanantaina 30.10.2023 klo 17:00. Ilmoittautumiset iltoihin ovat täyttyneet nopeasti. Laita itsellesi muistutus 5 minuuttia ennen tai pyydä kaveria varaamaan puolestasi. 15 paikkaa. Tapahtuma on ilmainen.

Ohjeet Valotilaan saapumiseen: Tule sisään päärakennuksen eteläpuolen sivuovesta (ks. kuva). Sisälle päästyäsi kulje vasemmalla olevat portaat ylös yhden kerroksen. Astu sisään oikealla olevasta ovesta. Jos et löydä perille soita 040-5486953 (Oskari).

Tykkää Autenttisista Facebookissa

Liity tiedotuslistalle kotisivujen etusivulla

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page